Hirdetés

Újabb helyen bukkant fel a Samsung Galaxy Ring, közel lehet a premier



|

Már a Samsung ökoszisztémája is tud az okosgyűrű érkezéséről.

Hirdetés

Hónapok óta hivatalos, hogy a Samsung egy új, fitneszközpontú okosgyűrűvel készül, amit először a Galaxy S24 telefonok januári bemutatóján villantott meg a vállalat, majd a barcelonai Mobile World Congress alkalmából már fizikai prototípusokat is láthattunk, újabb részleteket tudva meg a Galaxy Ring néven futó termékről.

A konkrét megjelenési dátumot ugyan azóta sem közölte a gyártó, viszont az eszköz most ismét életjelet adott magáról, ami akár a közelgő rajtra is utalhat.

Hirdetés

Elsőként a SamMobile szúrta ki, hogy a Samsung saját akkumulátor widgetében már a Galaxy Ring is szerepel. Ennek megtekintéséhez előbb hozzá kell adni a widgetet a mobilunk főképernyőjéhez, a Beállításokban pedig a társítható eszközök listájára navigálni, ahol a gyűrűt is megtaláljuk a Galaxy Watch okosóra, a Fit karkötő, a Buds füles és egyéb kiegészítők társaságában.

A korábbi pletykák azt valószínűsítették, hogy a Galaxy Ring hivatalos leleplezését a hajtogatós Z Fold6 és Z Flip6 mobilokkal párhuzamosan, egy júliusi Unpacked-esemény keretében ejthetik meg a koreaiak, addig viszont még több mint három hónap van hátra, így a widget frissítése akár egy ennél korábbi rajtra is utalhat.

Akármikor is érkezzen meg, a gyűrű kapcsán annyi már bizonyos, hogy a Samsung fontos szerepet szán neki az egészségügyi szolgáltatásaiban, ebben a minőségben pedig a pulzusszám mérésére és az alvásfigyelésre is képes lesz, a vásárlók pedig ezüst, fekete és arany színekben választhatják majd, 5-östől 13-asig terjedő méretekben.

Ami a pletykákat illeti, a madárkák mindemellett akár 1 hetes üzemidőről és NFC-fizetésről is csiripelnek, egy koreai forrás pedig nemrég arról írt, hogy a gyűrű adatait a Samsung Food alkalmazás is fel fogja használni a személyre szabott étrend-ajánlásokhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.