Hirdetés

Végre itt a telefontok, amin az ajakápolódnak is jut hely



|

Egy celebfeleség szállítja a hiánypótló terméket.

Hirdetés

A megfelelő telefontok kiválasztása általában egyensúlyozás a kényelem és a biztonság között, hiszen minél nagyobb, robusztusabb kiegészítőt választunk, annál hatékonyabban fogja védeni a készülékünket, cserébe viszont annál több helyet is követel majd magának a zsebünkben vagy a táskánkban a készülék.

Valószínűleg nagyon kevés olyan felhasználó akad, akik számára mindemellett az is szempont, hogy az ajakápolójukat is el tudják helyezni a kinézett tokban, de ha eddig csak ez tartott ébren éjjelente, most remek hírünk van a számodra.

Hirdetés

A rhode nevű szépségápolási cég ugyanis előrukkolt egy telefontokkal, amely a termékei tárolására is alkalmas, köszönhetően a hátulján kialakított bemélyedésnek. A lip case néven futó kiegészítő iPhone 14/15 Pro és Pro Max készülékekkel kompatibilis, és 35 dollárt, vagyis a jelenlegi árfolyamon számítva közel 13 ezer forintot kell fizetni érte.

Akinek felkeltette az érdeklődését az ajánlat, az a rhode weboldalán iratkozhat fel a várólistára, a megjelenést pedig február 27-re ígéri a gyártó. Ahogy a 24.hu cikkéből kiderül, a márka egyébként egészen új szereplő a szépségápolási piacon: 2022-ben hívta életre Justin Bieber felesége, Hailey Bieber, így aki befizet a termékre, az egy celebfeleség üzleti boldogulását is segíti.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy előbb-utóbb az androidos tábor is megkapja-e a hiánypótló terméket, de a döntés bizonyára nagyban függ az iPhone-hoz készült változat fogadtatásától.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.